Events
Sammen med restaurant Roxie med Anika Madsen i spidsen dykker vi sammen ned i de danske farvande og forvandler Food Squares langborde til et sandt mekka for bæredygtig fisk og skaldyr for en aften.
Roxie er Kadeaus frække lillesøster, men Roxie er samtidig sin helt egen. Målet er altid et måltid, hvor den gode stemning, det uprætentiøse og det høje niveau er i højsædet.
Denne aften leverer vi de friske bæredygtige fisk og skaldyr til middagen, men vi vil også give gæsterne indblik i, hvordan de kan hjælpe havmiljøet ved at vælge fisk der er fanget med skånsomme redskaber og hvordan den politiske situation påvirker fiskeriet.
Copenhagen Cooking & Food Festival sætter torsdag den 29. august spotlight på FNs verdensmål 14: Livet i Havet bl.a. med denne helt unikke middag i havets tegn.
Menu
- Kartoffel naanbrød, krebs & grillede citron
- Torsk fra Langø, merian, lang peber & danske bønner
- Friteret fjordrejer, gær emulsion & estragon
- Grillet slethvar i bananblade
- Kokos, limeblade & basilikum
- Spæde salater & line muslinger fra Limfjorden
Det hele serveres selvfølgelig med det gode gamle grydebrød og smør pisket med kærnemælk.
Adresse: Festivalpladsen // Food Sqaure, Israels Plads 1, 1361 København K
Billetten koster 350 kr.
Læs mere på: www.copenhagencooking.dk
Østers & Champagne på terrassen
Torsdag d. 29/08 – kl. 16.30-18.30
Skagen Fiskerestaurant ILLUM ROOFTOP
Østergade 52, 1001 København K
Øvrige events
Klør og Klezmer
Hvis du synes, at skaldyr er det bedste i verden og godt kan lide at danse, så er dette event skræddersyet til dig. Vi har sammen med bandet Alaska Blonde siden 2011 lavet langbordsmiddage bugnende med skaldyr akkompagneret med Django Jazz og kædedans. Formatet kan tilpasses en hvilken som helst fest og vi har lavet alt fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og store events under Copenhagen Cooking.
Hvis du gerne vil vide mere, så kontakt simon@fiskerikajen.dk eller følg os på Facebook, hvor vi løbende opdatere omkring aktuelle events.