Sortiment

Vores virksomhed vokser ud af en passion for det skånsomme fiskeri, den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet.

Vi samarbejder med fiskere som kun benytter skånsomme fangtmetoder og støtter op om det spirende fiskeri med tejner.

Fiskerikajen Engros
producenter

Vi arbejder sammen med verdens bedste producenter og leverandører

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mattis mi at tristique pellentesque. Phasellus ut mi gravida, laoreet elit vitae, aliquam sapien. Suspendisse gravida consectetur euismod. Vestibulum ultrices elit et elit tempus pulvinar. Maecenas a condimentum purus. Morbi sed luctus arcu.

GASTROunika
Icon - Arrow down

Fiskerikajen er eneste officielle forhandler af GASTROunikas caviar til private. GASTROunikas caviar bruges på landets førende Michelin restauranter.

Som en af de eneste leverandører i Europa leverer GASTROunika-Caviar en helt klingende ren caviar uden nogen former for tilsætningsstoffer. Caviaren pakkes direkte på farmen (ingen ompakning), og den ankommer til København helt frisk ved 0 grader celsius ca. 2 dage efter, den er høstet.

GASTROunika-Caviar leverer en af de absolut fineste og mest sjældne caviar til en lang række top-restauranter i Skandinavien. Caviaren er helt uden tilsætningsstoffer – kun 3,4 % salt, intet andet! Farmen avler og producerer selv fodret til sine stører – minutiøst sammensat, så den svarer til den føde, som størene naturligt lever af i det Kaspiske Hav. Resultatet er en flot, lækker og cremet caviar – helt klingende ren med smag af friske nødder, æggeblomme, hav, god syre og let mineral, som afsluttes af en lang og dyb umamieftersmag.

Det er en stor glæde for os, at GASTROunika-Caviar har placeret sig helt i toppen af Børsens blindsmagning (dec. 2017) af det allerbedste caviar, som fås i Danmark.

Roumégous
Icon - Arrow down

Fiskerikajen er eneste officielle forhandler af Roumégous østers. Den forfinede fin de claire østers, fin de Roumégous, er rygraden i vort samarbejde med Roumégous. Vi kalder den for verdens bedste fine, men vi er også vilde med Roumégous Speciales. Vi har handlet med Roumégous siden 2013.

Sortiment

Type:

Vis alle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Koalitionen
Caviar

GASTROunika

Gold

GOLD er enten baerii eller en krydsning mellem osietra og baerii. Rognen er typisk mellem 3 og 3,2 mm, og alderen på høsttidspunktet er omkring 6-7 år. Farven varierer fra dyb mørkegrøn henover mørkegrå til sort. Smagen er let saltet, cremet og med indslag af hav samt en dejlig rund eftersmag.

Læs mereLæs mere
Caviar

GASTROunika

PLATINUM

PLATINUM er en krydsning mellem osietra og baerii, som giver en pragtfuld flot størrelse og enestående rogn. Støren er på høsttidspunktet typisk 8-10 år og rognen op til 3,5 mm. Farven varierer fra olivengrøn henover dyb mørkegrøn. Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineral og en kompleks og bred eftersmag.

Læs mereLæs mere
Caviar

GASTROunika

OSCIETRA

OSCIETRA – Den ægte russiske stør (Gueldenstaedtii), som har sin oprindelse fra det Kaspiske Hav. Rognen er typisk ca. 3,4 mm og har på høsttidspunktet en alder på 10-12 år. Farven varierer fra olivengrøn henover mørkegrøn til ravgylden. Smagen er fantastisk med indslag af nødder og æggeblomme, let saltet, cremet og fine mineralske toner med en lang eftersmag.

Læs mereLæs mere
Østers

Gillardo

Crassostrea Gigas

Kommer fra Charente Maritime. Hos Gillardeau dyrkes der kun Spéciales, dvs. de bedste af de bedste. Udvalgte østers sendes, når de er ca. 1 år, til forskellige steder i Atlanterhavet, der udvælges for deres renhed, strøm og stærke biodiversitet, der alt sammen er med til at udvikle disse skønne østers. De sidste måneder, inden de kommer i handlen, bliver de forfinet hos producenten i Charente. Hver østers får et “G” stemplet ind i underskallen for genkendelighed og for at sikre, at kun disse østers sælges som Gillardeau. Fiskerikajen er eneste officielle importør af Gilleardeau i Danmark. En ren feinschmecker-østers, der efter sigende er den eneste, der serveres i det franske præsidentpalads. Karakteristika: Mineralsk, let cremet, saftigt bid, kødfuld, let salt, lidt sødme, umami. Saltbalance: 6 – salt

Læs mereLæs mere
Østers

Roumégous

Crassostrea Gigas

Disse er for østerselskere. Hos producenten Roumégous håndudvælges de østers, der skal videreudvikles til specialøsters. De udsættes på udvalgte steder i havet, hvor der er ekstra meget næring til, at de kan mæske sig store og kødfulde. Roumegous Spéciales kommer i størrelserne: 1, 3 og 5, hvoraf nr. 1 er størst. Karakteristika: Frisk havsmag, mild jod, let sødme, kødfuld, let bitterhed. Saltbalance: 4 – let salt

Læs mereLæs mere
Østers

Perles Blanches

Crassostrea gigas

En østers af høj kvalitet udviklet af den højt anerkendte fiskehandler Reynaud i Paris på efterspørgsel fra toprestauranter i Paris. De dyrkes udvalgte steder i Frankrig efter strikse regler for at opnå den fylde og kødfuldhed, de er så kendte for. En meget elegant gastronomisk østers. Karakteristika: Cremet, mild, sød, mild tangsmag, let salt, vidunderlig mineralsk eftersmag. Saltbalance: 3 – let salt

Læs mereLæs mere

Fiskerizakajaen

Fiskerikerizakajaen er en gastronomisk legeplads for kokke, kokkeelever og alle jer andre, der elsker mad. Stedet er lavet af ren kærlighed til branchen og har ingen økonomisk gevinst for Fiskerikajen.