Nyt fra Dansk Tang: Gracilaria – nu eller aldrig!

Det bimler og bamler i øjeblikket. Lige nu står Gracilaria – også kendt som Paryktang – utroligt flot i fjorden.
Den har fået sin karakteristiske gyldne sommerfarve og er sprød og klar til brug i tangsalater og mange andre retter. Men høsten skal ske nu – snart begynder de første fedtemøg at sætte sig, og så er det for sent. Skal du nå at have fat i årets bedste Gracilaria, så er det nu!

Sukkertangen nærmer sig slutningen
Sukkertangens sæson går på hæld, og det varme vejr gør, at kvaliteten daler hurtigt. Vi har stadig lidt tilbage på linerne – men det er sidste chance, hvis du vil sikre dig noget af det sidste friske sukkertang fra farmen.
Vi er også klar til at levere lav klørtang – en spændende sag med fyldige, saftige blærer, som for mange folk giver samme smagsnuancer som ved agurk.
"Smag på Anneberg" i Odsherred
Ud over tang så er der også i weekenden 13 - 15 juni at det store nye fødevaremarked i Odsherred starter "Smag på Anneberg" er navnet og er en tilbagevendende begivenhed. Masser af boder og kokkekonkurrencer og det hele kulminerer jo d. 16. juni hvor den skandinaviske Michelin uddeling afvikles i Anneberg Kulturpark.
Du kan læse meget mere her.
Vil du vide mere?
Kontakt os for at blive sat op med sæsonens bedste fisk og skaldyr.
