Om Fiskerikajen

Vores virksomhed vokser ud af en passion for det skånsomme fiskeri, den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet.

Fiskerikajen Engros

Vi kender vores plads i fødevaresystemet og anerkender vores ansvar om at bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.

Fiskerikajen er siden 2019 en del af Nordward og er sammen med Kvalitetsfisk i Stockholm, Fisk Idag i Gøteborg og FGSFOODS i Fredericia Nordens største fiskegrossistvirksomhed.

Fra vores topmoderne pakhus i Rødovre pakker og kvalitetssikrer vi hver dag leveringer til landets bedste restauranter og spisesteder og vi sætter en ære i at møde vores kunder med høj faglighed og personlighed. Vi stræber altid efter at bringe de mest bæredygtige løsninger til vores kunder og arbejder ud fra vores eget mantra – Respekt for havet.

Vi støtter op om fiskeriet med tejner efter jomfruhummer og havsnegle og arbejder målrettet med at udvikle vores sortiment af skånsomt fanget fisk.

Fiskerikajen Engros

Partnere & Venner

gå til Samarbejdspartnere

Fiskerikajen i pressen

"Politikens anmeldere anbefaler: Her får du Københavns bedste fastfood. (...) Østers fås næppe bedre end hos Fiskerikajen i Torvehallerne, der tilmed er firstmovere inden for bæredygtigt fiskeri.”

Politiken
Læs mere

“Fiskerikajen i Torvehallerne laver friske fish’n’chips, der smager himmelsk.”

Politiken
Læs mere

"Torvehallerne is Culinary Hot Spot in Copenhagen – The boisterous apron-clad fellows at the Fiskerikajen fish market."

The New York Times
Læs mere

Kend din østers – inden du går til fiskehandleren.

Berlingske
Læs mere

"En Thyborøn-fisker kommer til Rungsted Havn."

Berlingske
Læs mere

"Fast fish out of the ordinary."

Scan Magazine
Læs mere

Hverdag på Kajen

Fiskerikajen Engros
Arrow left
Arrow right