Om Fiskerikajen

Vores virksomhed vokser ud af en passion for det skånsomme fiskeri, den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet.

Vi kender vores plads i fødevaresystemet og anerkender vores ansvar om at bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.

Fiskerikajen er siden 2019 en del af Nordward og er sammen med Kvalitetsfisk i Stockholm og FGSFOODS i Fredericia Nordens største fiskegrossistvirksomhed.

Emissionerne fokuserer primært på fangstmetoden og på den udledning der er sket mens fisken er blevet fanget i form af CO2e.

For bedre at kunne danne os et billede af det totale aftryk tilføjer vi yderligere et filter som er fangstmetoden og til sidst tager vi emissionerne fra vores indgående transport og udgående distribution.

Vi støtter op om fiskeriet med tejner efter jomfruhummer og havsnegle og arbejder målrettet med at udvikle vores sortiment af skånsomt fanget fisk.

Fiskerikajen Engros

Partnere & Venner

gå til Samarbejdspartnere

Fiskerikajen i pressen

"Politikens anmeldere anbefaler: Her får du Københavns bedste fastfood. (...) Østers fås næppe bedre end hos Fiskerikajen i Torvehallerne, der tilmed er firstmovere inden for bæredygtigt fiskeri.”

Politiken
Læs mere

“Fiskerikajen i Torvehallerne laver friske fish’n’chips, der smager himmelsk.”

Politiken
Læs mere

"Torvehallerne is Culinary Hot Spot in Copenhagen – The boisterous apron-clad fellows at the Fiskerikajen fish market."

The New York Times
Læs mere

Kend din østers – inden du går til fiskehandleren.

Berlingske
Læs mere

"En Thyborøn-fisker kommer til Rungsted Havn."

Berlingske
Læs mere

"Fast fish out of the ordinary."

Scan Magazine
Læs mere