Om Fiskerikajen

Vores virksomhed vokser ud af en passion for det skånsomme fiskeri, den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet.

Fiskerikajen Engros

Vi kender vores plads i fødevaresystemet og anerkender vores ansvar om at bidrage til en mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.

Fiskerikajen er siden 2019 en del af Nordward og er sammen med Kvalitetsfisk i Stockholm, Fisk Idag i Gøteborg og FGSFOODS i Fredericia Nordens største fiskegrossistvirksomhed.

Fiskerikajen Engros

Fra vores topmoderne pakhus i Rødovre pakker og kvalitetssikrer vi hver dag leveringer til landets bedste restauranter og spisesteder og vi sætter en ære i at møde vores kunder med høj faglighed og personlighed. Vi stræber altid efter at bringe de mest bæredygtige løsninger til vores kunder og arbejder ud fra vores eget mantra

Vi støtter op om det spirende fiskeri med tejner efter havsnegle og vi arbejder målrettet med at nedbringe vores udledninger fra vores egne aktiviteter og vores aftryk de steder, vi henter vores varer.

Fiskerikajen Engros

Fiskerikajen i pressen

"Politikens anmeldere anbefaler: Her får du Københavns bedste fastfood. (...) Østers fås næppe bedre end hos Fiskerikajen i Torvehallerne, der tilmed er firstmovere inden for bæredygtigt fiskeri.”

Politiken
Læs mere

“Fiskerikajen i Torvehallerne laver friske fish’n’chips, der smager himmelsk.”

Politiken
Læs mere

"Torvehallerne is Culinary Hot Spot in Copenhagen – The boisterous apron-clad fellows at the Fiskerikajen fish market."

The New York Times
Læs mere

Kend din østers – inden du går til fiskehandleren.

Berlingske
Læs mere

"En Thyborøn-fisker kommer til Rungsted Havn."

Berlingske
Læs mere

"Fast fish out of the ordinary."

Scan Magazine
Læs mere

Hverdag på Kajen

Fiskerikajen Engros
Arrow left
Arrow right

Fiskerizakajaen

Fiskerikerizakajaen er en gastronomisk legeplads for kokke, kokkeelever og alle jer andre, der elsker mad. Stedet er lavet af ren kærlighed til branchen og har ingen økonomisk gevinst for Fiskerikajen.