Fiskerizakajaen

Fiskerizakajaen er stedet, hvor kokke i en begrænset periode kan låne det lille lokale på Smedetoften 25 og jeres deres gastronomiske idéer. Stedet kommer til at bestå af pop-up-restauranter. Menuen og konceptet bliver udelukkende bestemt af kokken.

Om

Man kan forvente sig et meget levende og spændende sted, som ændrer sig uge efter uge og dag efter dag. Vi har mange kokke i vores netværk, der har lyst til at lave noget. Til et symbolsk beløb kan alle kokke søge om at låne det. Kokkeelever kan låne det gratis.

For at låne Fiskerizakajaen skal man skrive en konceptbeskrivelse til Hjalte på hjalte@fiskerikajen.dk. Den skal beskrive menuen, setuppet, ønsket antal dage/aftner, pris per kuvert, hvem der deltager, osv. Download skema til udfyldning om jeres koncept her.

Download skema til udfyldning om jeres koncept herunder.

"Vi gør det her af kærlighed til branchen. Vi hører ofte en masse gode idéer i vores netværk, som aldrig bliver realiseret. Vi vil gerne give noget tilbage til kokkebranchen, der har givet så meget til os."

- Hjalte Pohlentz, Fiskerikajen

Stemningsbilleder

Ofte stillede spørgsmål

Vi har gjort vores bedste for at besvare jeres spørgmål om brug af Fiskerizakajaen her. Hvis I har yderligere spørgsmål, så send os en mail.

Hvordan låner man Fiskerizakajaen og hvad koster det?

For at låne Fiskerizakajaen skal man skrive en konceptbeskrivelse til Hjalte på hjalte@fiskerikajen.dk. Den skal beskrive menuen, setuppet, ønsket antal dage/aftner, pris per kuvert, hvem der deltager, osv. Skema længere nede. 

For kokke koster det 1000 kr./dag + moms = 1250 kr./dag at låne Fiskerizakajen. Prisen kan forhandles, hvis man skal låne den i over 7 dage. Kokkeelever låner den gratis. Alle skal betale for rengøring, se mere længere nede.  

Hvad må man lave?

Man må lave lige hvad man vil. Der er ingen dogmer, det skal ikke være fisk. Kokkene har selv ansvar for at billetterne bliver solgt, Fiskerikajen står kun for at administrere billetsalget via www.fiskerikajgrej.dk. Dvs. at Fiskerikajen garanterer ikke reklame eller ligende for arrangementer, og dækker ikke for ikke solgte billetter.  

Hvor mange dage må man låne den?

Man må låne den i fra en dag og op til 10 dage. Man kan ikke låne den til private arrangementer eller til opbakning til private selskaber. Alle arrangementer skal, som udgangspunkt, til offentligt salg via Fiskerikajens webshop. Man kan selvfølgelig reservere pladser/billetter til venner, men der skal som udgangspunkt være billetter til offentligt salg.

Hvis man “kun” har arrangementer torsdag-lørdag, må man forvente at der kan være andre arrangementer mandag/tirsdag.

Hvad er der i Fiskerizakajaen?

Der er en masse forskellige tallerkner, fade og skåle, glas og service, mm. Alt er talt op og vil blive talt op efter hvert arrangement og kokkene hæfter for mangler eller ødelagte ting til vejledende udsalgspris.

I køkkenet er der en 5 stiks ovn, 4 induktionsblus, en lille rooner, skærebrætter, skåle, piskeris, røremaskine, blender, stavblender, friture, køl og frys mm. Der er ikke stofduge, det skal man selv medbringe, men der vil være viskestykker og karklude i begrænset omfang.

Hvor mange pladser er der og hvordan sælges de?

Restauranten kan indrettes på flere måder: 

8*2=16 pladser

9*2 =18 pladser (ideelt)

10*2=20 pladser (pakket)

Vi anbefaler at sælge pladserne parvis,så alle pladser bliver brugt.

Hvordan skal den afleveres?

Alt skal afleveres rent og pænt. ALT affald skal være fjernet. Køleskabe mm skal være tømte og rengjort.  Efter hvert arrangement vil der være en rengøring. Prisen for rengøring fratrækkes billetsalget. Så jo pænere man afleverer stedet, jo billigere bliver rengøringen. Prisen for rengøring er 250 kr./timen + moms

Ordensregler

Naboerne skal respekteres og alle arrangementer skal slutte senest kl. 24.00. Dørene skal holdes lukket fra kl. 22.00. Stedet skal respekteres. Vi har brugt meget energi på at lave et lækkert sted og vi forventer, at det ikke misligholdes.