Sommernyt fra tangens verden: Gracilaria og søsalat i sæson
Dato:
7/7/2025

Hos Dansk Tang er der travlhed, og ifølge Simon Markussen er det nu, man skal slå til, hvis man vil have frisk tang på menuen.
Månedens tang: Gracilaria
Gracilaria – en sprød, let saltet tang med smag af grønne ærtebælge – er i topform. Den er nem at bruge og fungerer både rå, lynblancheret eller som garniture. “Det kan ikke blive mere bæredygtigt,” siger Simon, der opfordrer flere til at tage tangen til sig som en regenerativ ingrediens med masser af potentiale.
Søsalat på vej – og i kæmpeformat
Søsalaten vokser eksplosivt i sommersolen og ventes høstklar inden for kort tid. Den er mild i smagen og alsidig i køkkenet – og Dansk Tang arbejder nu på at dyrke den aktivt, så kvalitet og leverancer bliver endnu bedre.
En opfordring fra havet
Tang er i sæson, og mulighederne er mange. Simon opfordrer: “Få noget tang på menuen – nu.”
Vil du vide mere?
Kontakt os for at blive sat op med sæsonens bedste fisk og skaldyr.
